SSM Itä-Suomi Oy

Keikkajakajan työ

Keikkajakajan työ on säännöllistä, mutta jakelupiirit vaihtuvat usein. Työ vaatii tarkkuutta ja tunnollisuutta. Jakelutyötä on 1-2 kertaa viikossa, ke(la). Jaettavina tuotteina ovat lehdet, erilaiset mainokset ja esitteet. Palkka määräytyy jakelupiirin koon ja jaettavien tuotteiden lukumäärän mukaan. Jakelupiirien vaihtuvuuden vuoksi jakelupalkkio on normaalia palkkiota suurempi. Maksamme auton käytöstä kilometrikorvauksen autopiirijakajalle. Työssä tarvitset omaa autoa.

Keikkajakaja

Ikävaatimus: vähintään 18 vuotta
Ajankäyttö: vähintään 4 tuntia/jakelu
Työpäivät: keskiviikko ja/tai lauantai (lajittelu mahdollista osin jo tiistaina ja perjantaina)
Jakelupiiri: vaihtuvat lähes joka jakeluun
Auton käyttö: tarvitsee auton
Palkkaus: urakkapalkka, työmäärästä riippuen keskimäärin 250 - 700 €/kk
Kilometrikorvaus: maksamme kilometrikorvauksen, mikäli auton käyttö on jakelupiirissä tarpeellista

Jakelupäivät

Töitä on kahtena päivänä viikossa keskiviikkoiltaisin ja lauantaisin. Jos olet kiinnostunut tekemään töitä useammin on mahdollista lajitella mainoksia keskiviikon jakeluun osin jo tiistaina, ehdit silloin jakaa keskiviikkona esim. kaksi piiriä.

Jakelupiiri

Keikkajakajan jakelupiirit vaihtuvat usein  Keikkajakajat jakavat yleensä 2 - 4 jakelupiiriä/jakelukerta. Yhdessä jakelupiirissä on keskimäärin noin 250 postilaatikkoa tai –luukkua.

Apuvälineet

Jakaja saa veloituksetta käyttöönsä jakelukärryn ja/tai -laukun. Apuvälineet helpottavat mainosten kuljettamista huomattavasti.

Mainosten ja lehtien lajittelu

Jaettavien mainosten lajittelu on oleellinen osa jakelutyötä. Erilaisia mainoksia on yhdellä jakelukerralla yleensä 5 - 15 kpl. Mainokset toimitetaan jakajille nipuissa. Lajitteluun kuluu usein aikaa yhtä kauan kuin jakeluunkin. Jos mainoksia on erityisen paljon aikaa lajitteluun saattaa kulua jakelua enemmän. Lajittelu saattaa aluksi tuntua hankalalta, mutta opit nopeasti käsittelemään mainoksia ripeästi.

Jakelu

Mainosten jakelutyö on tunnollisuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativa työ. Jakeluun kuluu aikaa piiristä riippuen yleensä 1 - 2 tuntia/jakelupiiri.

Miten haen työtä?

Voit ilmoittautua työnhakijaksi täyttämällä hakulomakkeen.

Täytä hakulomake