SSM Itä-Suomi Oy

Autopiirijakajan työ

Jakelupiireistä merkittävä osa on haja-asutusalueilla, missä oman auton käyttö jakelutyössä on välttämätöntä. Jaettavat tuotteet toimitetaan työntekijälle yleensä kotiin, missä jaettavat tuotteet on hyvä lajitella ennen jakelua nippuihin. Tämän jälkeen tuotteet pakataan autoon ja suoritetaan tuotteiden jakelu sovitulle alueelle.

Jakelutyö on säännöllistä, 1-2 kertaa viikossa, ke(la), tapahtuvaa lehtien ja mainosten jakelua. Palkka määräytyy jakelupiirin koon ja jaettavien tuotteiden lukumäärän mukaan. Maksamme auton käytöstä kilometrikorvauksen autopiirijakajalle.

Autopiirijakaja

Ikävaatimus: vähintään 18 vuotta
Ajankäyttö: vaihtelee, vähintään 2 tuntia/jakelu
Työpäivät: keskiviikko ja/tai lauantai (lajittelu mahdollista osin jo tiistaina ja perjantaina)
Jakelupiiri: vakituinen jakelupiiri haja-asutusalueella
Auton käyttö: tarvitsee auton
Palkkaus: urakkapalkka, työmäärästä riippuen keskimäärin 100 - 400 €/kk
Kilometrikorvaus: Autopiireissä maksetaan auton käytöstä kilometrikorvaus

Jakelupäivät

Jos olet kiinnostunut tekemään töitä useammin on mahdollista lajitella mainoksia keskiviikon jakeluun osin jo tiistaina, ehdit silloin jakaa keskiviikkona esim. kaksi piiriä.

Jakelupiiri

Pyrimme valitsemaan jakelupiirisi mahdollisimman läheltä  kotiasi.

Jakelupiirissä on talouksia yleensä 250 - 500 kpl. Ensimmäisen jakelun yhteydessä jakajalle toimitetaan jakelupiiristä tarkka kartta.

Mainosten ja lehtien lajittelu

Jaettavien mainosten lajittelu on oleellinen osa jakelutyötä. Erilaisia mainoksia on yhdellä jakelukerralla yleensä 5 - 15 kpl. Mainokset toimitetaan jakajille nipuissa. Lajitteluun kuluu usein aikaa yhtä kauan kuin jakeluunkin. Jos mainoksia on erityisen paljon aikaa lajitteluun saattaa kulua jakelua enemmän. Lajittelu saattaa aluksi tuntua hankalalta, mutta opit nopeasti käsittelemään mainoksia ripeästi.

Jakelu

Mainosten jakelutyö on tunnollisuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativa työ. Jakeluun kuluu aikaa piiristä riippuen yleensä 1 - 4 tuntia, joissakin jakelupiireissä enemmänkin.

Miten haen työtä?

Voit ilmoittautua työnhakijaksi täyttämällä hakulomakkeen.

Täytä hakulomake